Sivut

tiistai 2. lokakuuta 2012

Ja Aku kisaa...

Ollaan taas käyty kisaamassa. 22.9. oltiin Pieksämäellä, ja saatiin pari tulosta kolmesta, muttei niitä toivottuja nollia, kaikki Mujusen agiratoja. Ekalta yliaikavitonen, tokalta hylky ja vikalta kymppi. Virheet tais kaikki olla kieltoja, itse vähän hätäilin ja Aku ei oikein tiennyt minne mennä. Ihan kivat radat, puomia ei ollenkaan. Sijoitukset tais molemmat olla neljänsiä.

Viikolla oli sitten oman ryhmän treenit ja torstaina Kokkosen Tuijan treenit Homeetan hallilla. Tässä pieni pätkä treenistä.


Viikonloppu sitten Mikkelissä ja sunnuntaina (30.9.) kisat vesisateessa Lähemäen kentällä. Ekana hyppis (C-rata), josta nolla ja sijoitus kolmas! Vaikka meillä se hyppynolla onkin, kisataan yleensä se hyppiskin, jos se on ekana, niin saadaan vähän alkujännitystä pois ja jos tulee hyvä tulos, niin siitä saa myös lisää itseluottamusta.
Ja B-rata meni yhtä hienosti ja tuloksen LUVA-nolla ja sijoitus toinen! Ja tuomarina oli Tuija K.
Harmi kun satoi vettä, niin en viitsinyt pyytää ketään videoimaan sateessa.
A-rata sitten vikana, joka oli ehkä helpoin, mutta siitä tuli hylky. Puomilta olis pitänyt kääntyä hypylle, mutta edessä ollut putki imaisi Akun, no, ohjaajan vikahan se oli, käänsin omaa kroppaa liian myöhään.
Keli oli aika kauhea, vettä satoi koko 2-luokan kisojen ajan.Ekalla radalla kenttä oli vielä melko kuiva, mutta sitten kahdella viimeisellä juostiin pitkin vesilammikoita. Akukaan ei lähdössä halunnut istua, kävi kyllä käskystä istumaan, mutta nousi samantien ja annoinkin seistä, katsoin vaan tarkkaan että pysyi. Muuten oli kivat kisat!

Eilen taas oman ryhmän treenit hallilla Akun ja Empun kaa. Ja Niksu vaikuttaa jo ihan terveeltä, ensi tiistaina kontrolliaika, niin sitten tiedetään onko maksa- ja sappiarvot normalisoituneet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti