Sivut

lauantai 13. lokakuuta 2012

Lentokeinun seuraukset

Oltiin tänään Nuorivuoren Helin koulutuksessa Homeetan hallilla. Olipa hyvää ja tarpeeseen tullutta treeniä. Tein ekan pätkän Akun kaa ja toisen Empun kaa.  Aku meni hyvin, mutta ne kaarratukset, ne pitää nyt saada kuriin. Siitä sanoi Kokkosen Tuijakin torstain koulutuksessa. Ne kaarratukset on ollut kyllä koko ajan tiedossa, mutta en ole vaan tehnyt niille mitään eli nyt pitää alkaa opettaa Akulle esim. suhinalla, että hypyn jälkeen käännytään eikä jatketa eteenpäin ja palkka heti esteen taakse kääntymissuuntaan päin.

Ja sitten meni tuo pikkutirppana-Emppu. Emppu teki pai viikkoa treeneissä oikein hienon lentokeinun ja otin keinun silloin uudestaan ja meni sitten ihan hyvin. Eilen olin koirakerhon puolella treeneissä ja sielläkin keinu meni hyvin, mutta nyt sitten tänään pelkäsin taas sitä lentokeinua ja Emppuliini hyppäsi keinun puolessa välissä alas, kun tavallaan työnsin sen kädellä sieltä, kun pidin kättä liian lähellä, että se nyt varmasti tulis alas asti ja sen jälkeen tuntui ettei se oikein tiennyt miten se keinu pitää tehdä ja kun tuo keinu on ollut niin hyvällä mallilla. Nyt tarvitaan apuja! Pitänee palata alkuun ja ottaa muutama toisto matalalla keinulla ja siitä sitten alkaa nostaa korkeutta.

Emppu meni muuten aika hyvin, kunhan en liikaa katso sitä vaan seuraavaa estettä, jos katson Emppua, se alkaa pyöriä mun ympärillä ja räksyttää. Mutta hyvä vauhti sillä on! Eihän me menty kuin kahdeksan ekaa estettä, mutta hyvä treeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti