Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä 2012

Ja tänä vuonnahan se olikin sitten vapaapäivä!

Olin eilen päivällä hallilla pari tuntia Akun ja Empun kaa, Umppa ja Jenni oli siellä myös koirineen. Maanantai-iltana treenattiin Vikkelin Tassujen ryhmässä, oli kiva rata ja se meni meillä loistavasti ja Aku teki hienot kontaktit, Riitta seisoi puomin vieressä, mutta ei haitannut. Ja eilen sitten palattiin maan pinnalle. Tehtiin samaa rataa ja pyysin että Jenni juoksee puomin vierellä tuomarina ja siitähän se sitten alkoi: Aku alkoi jo puomin tasanteella hidastaa ja vilkuili Jenniä että mitähän tuo tuossa seuraa ja minä menin ihan lukkoon. Otin heti uusiksi ja olisi pitänyt laittaa heti nami kontaktin eteen, mutta yritin vaan uusia puomia kolme kertaa ennenkuin tajusin että nami eteen ja siten että Akusti näkee sen. No, alkoihan se sitten sujumaan, mutta vauhtia olis saanu olla enemmän. A meni ok. Lopun päivää kelasin tuota kontaktiongelmaa ja meni melkein yöunet, ja kun olin kuvitellut jo että kontaktit alkaa sujumaan, vaikka joku vieras menee puomin toista puolta. Itse asiassa ei olla riittävästi treenattu sitä että siinä joku liikkuu, avustaja on ollut paikallaan. Seuraavissa treeneissä pitää muistaa laittaa nami heti kontaktin eteen!

Ja Emppu oli ihan kamala. Hallissa se vaan komensi kaikkia. Eikä pysynyt kontaktilla kun nostettiin virettä. Kun olen ollut yksin sen kaa hallilla, kontaktit on sujuneet hyvin ja kotona tietysti 100 %. Umppa oli ensin sitä mieltä että se ei tajua paikkaa, mutta ei sitä ollu. Kun siirryttiin namipalkkaa, niin johan alkoi paikka löytymään. Mun pitää treenata sen kaa hallilla kontakteja namipalkalla jonkin aikaa, se ei ole vielä valmis lelupalkalle, kun vire nousee.

Ja jäähkälenkillä se oli ihan kauhea, oli valjaissa ja haukkua räksytti muille koirille koko ajan. Voi että oli rasittavaa. Umppa sanoikin että onhan se ihan hauska koira, mutta onneksi ei oma! Emppuhan on sheltti vain ulkonäöltään, luonteeltaan ehkä jokin kovapäinen terrieri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti