Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Takaakiertoja

Oltiin Akun kaa eilen Tuula Suomalaisen agilitykoulutuksessa Homeetan hallilla. Oli hyvää treeniä, takaakiertoja oli tosi paljon ja niissä erilaisia ohjaustapoja. Aku menee aika mukavasti nuo takaakierrot ja irtos tosi hyvin putkiin, joten mun on helppo saada suoralla putkella etumatkaa, kun ei tarvi saattaa koiraa putken suulle. Keppien itsenäisyyttä pitää muistaa vahvistaa ja että sallii mun ottavan etäisyyttä. Meni kyllä hyvin kepit, vaikka keppien loppupää oli vain noin metrin päässä hallin seinästä.
Ja Akuhan tietysti aluks otti häiriötä hallilla ihan vieraista ihmistä, sehän on Akun halli, ketä nää oikein on!!! Uudet ihmiset tekee sille hyvää.
Ja A:n kontakti oli loistava!

Tänään käväsin aamupäivällä Empun kaa hallilla. Emppu kaa ei olla kolmeen viikkoon treenattu hallilla (tai oltiin me pari viikkoa sitten, mutta treenistä ei tullut mitään, kun oli liikaa häiriötä, räksytti vaan kaikille) ja tauko on tehnyt hyvää. Kotona ollaan kyllä treenattu kontakteja noin joka toinen päivä. Mentiin muutaman kerran verkkokepit, todella huima ero edelliseen kertaan verrattuna, meni tosi hienosti, oli vähän niinkuin alkanut tajuta miten kepit mennään.
Puomin kontaktin otin kuusi kertaa, joista yhden tuli läpi, muut ok. Tehtiin myös vähän takaakiertoja, suoraa putkea ja lähetystä hypylle. Pakkovalssia tehtiin myös hyppyesteillä aloituksessa. Hyvä fiilis treenistä! Tauko on kyllä välillä paikallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti