Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

Hyvinkää 26.2.

Akulle eka nolla (luva) medi2-luokassa hyppikseltä ja sijoitus 2!! Rata oli helpohko (ainakin meille) Johanna Nybergin hyppyrata. Alku oli ehkä vaikein ja jännitys kuului äänestä. Lähdössä Aku alkoi haistella nurmea, aattelin mitähän nyt, mutta kyllä se sieltä sitten kutsulla lähti ekalle esteelle. Muutenkin vauhti ei ollut radalla akumaista, vaan se vähän pälyili ympärilleen ja haisteli kenttää, aattelin heti maaliin tullessa että riittiköhän aika nollaan, riittihän se, reilu pari sekkaa alle ihanneajan. Ja voittajlle hävittiin pari sekunttia. Olihan se hieno tunne, kun se nolla vihdoin tuli. Meillä olikin kolmen kuukauden tauko edellisistä kisoista. Ja myös se ehkä näkyi ohjaajan kisajännityksessä.
Niin, ja me myöhästyttiin rataantutustumisesta. Tulin Umpan kyydillä ja ennättiin kisapaikalle kun rataantutustuminen loppui, mutta ei hätää, Umppa puhui tuomarille ja sain tutustua rataan minien ja medien välissä kun estekorkeuksia nostettiin. Ennätin mennä radan pari kolme kertaa läpi ja oma vuoro oli sitten neljäntenä.

Olin ilmoittautunut agiradoista vain toiselle, kun jännitin Akun puomin kontakteja (himmaamista) ja sieltä tuli sitten hylky. Kuudentena esteenä oli keinu ja kielto ja samoin puomilla kielto. Puomi meni muuten hienosti. Olis pitänyt paremmin varmistaa nuo esteet, koska Aku vierastaa aina vähän uutta paikkaa ja vieraita esteitä. Puomin jälkeen oli muuri takaakiertona ja sekin olis pitänyt varmistaa vastakkaisella kädellä, oletin liikaa että hyppää, mutta kiersi koko muurin ja hyppäsi seuraavan hypyn väärin päin. Kepit meni hyvin avokulmasta, tuli A:lta läpi, otin uusiksi ja pysäytin ja sit poistuttiin radalta, Aku ei ehkä ihan suoraa reittiä, halus mennä vielä lopuks putkeen. A:n kontaktivirhe ei oikeastaan häirinnyt, enemmän mua on häirinnyt se puomilla himmaaminen, jos tuomari juoksee vieressä.

Oli kiva reissu, kiitos Umpalle kyydistä ja matkaseurasta! Umpalla ja Ryynillä oli "kisakontaktitreenit" ja kontaktit meni heillä hienosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti