Sivut

tiistai 6. toukokuuta 2014

Emppu kolmosiin

Käytiin Empun kaa viime lauantaina Kotkassa kakkosten kisoissa ja heti ekalta radalta napattiin nollavoitto ja sert. Tuomarina oli Markku Kaukinen. En oikein tykänny alkuun rataprofiilista ja aattelin rataantutustumisessa, että pitääköhän mennä toinenkin rata, mutta sitten toisaalta ajattelin, että jos nyt tällä ekalla mokaan, niin se vaikuttaa toisenkin radan menoon, joten nyt on mentävä tosissaan ja voittomielellä. Radalla oli monta kohtaa, jossa olis voinu tulla virheitä, etenkin kieltoja, jos mulla on ohjaus myöhässä, kuten usein käy. Puomiltakin käännyttiin heti takaisinpäin, piti olla tarkkana etten itse hätäile ja käänny liian aikaisin. Parissa kohtaa meinas keretä aloittaa komentamisen, ja kolmanneks vikana olleen A:n jälkeen meinasin kadottaa koiran, mutta onneksi sain napattua sen ohjaukseen mukaan ja mentiin vielä pari hyppyä ja ratavirheittä maaliin ja aika riitti voittoon, vaikka aikaa paloi jonkin verran muutamassa kohtaa, kun meinas komentaa.
Sunnuntaina käytiin sit juoksemassa eka kolmosten rata ja siitä hyl. Ennen hylkyä ekaks yks kielto ja puomin kontaktivirhe. Hylky tuli lopussa, kun meni putken sijasta A:lle.
Akun kaa tehtiin kolme hylkyä. Ei ollu oikein Akun ratoja ja Akun piti taas vähän kesken radan ihmetellä missä ollaan. Ja olin itsekin ihan jäässä, kun oli niin kolea keli sunnuntaina.

Niksu kävi perjantaina verikokeissa tai siltä katsottiin vaan maksan alat-arvo. Arvo (144) ei ollut vielä normaali, mutta laskenut kuukauden takaisesta. Seuraava kontrolli loppukesästä, jos Niksun vointi pysyy muuten hyvänä. Kyllähän se hyvin syö ja ulkoilee normaalisti muiden mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti