Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ratatreeniä ja 2 x nolla

Ollaan treenattu ja kisattu. Emppu on ollut tän kuun aikana pari kertaa ohjatuissa ratatreeneissä. Alkukuusta oltiin Helin koulutuksessa ja kuun puolivälissä käytiin Mikkelissä Seppo Savikon valmennuksessa kookoo99:n hallilla Rantakylässä. Se oli hyvä koulutus, vaikka rata ei ollut kovin vaikea, pari haastavampaa kohtaa: alussa hyppyjen jälkeinen lähetys putkeen ja keppien avokulma. Mutta muuten sain hyviä vinkkejä omaan liikkuvuuteen ja ohjaukseen.

Kotkassa käytiin iltakisoissa, Empun ekat kakkosten kisat. Ei ne ihan pieleen menneet, mutta ei kovin hyvinkään. Ekalta agiradalta yliaikavitonen, lopetti kepit kesken ja ne meni vasta kolmannella kerralla oikein. Hyppikseltä vitonen, kun alkoi komentamaan ja pyörimään hypyn edessä, ja ihme ettei saatu toista vitosta putkelta, kun komentaminen vaan jatkui. Vika rata oli ehkä paras, vaikka tulikin hylky. Menin vastaanottamaan kolmannen hypyn taakse, ei kestänyt vaan tuli ekan hypyn ohi, joten hylky, mutta muuten se rata oli ihan sujuvaa menoa, oma jännitys ehkä katosi hylyn myötä.

Pääsiäislauantaina mentiin Mikkeliin MAH:n kisoihin ja sieltä kaks nollaa sijoituksilla 1. ja 2. Eka rata (hyppy) ihan ok, meinas alkaa komentamisen ennen kolmanneks vikana olleita keppejä, mutta meni ne ja voitettiin. Seuraavana agirata, jolla oltiin kakkosia, en meinannut uskoa nollaan, kun komensi taas parissa kohtaa ja aattelin että saadaan kielto, mutta nollalla selvittiin maaliin.
Vikalta agiradalta tuli hylky, kun itse sähläsin heti neljännen ja viidennen esteen välissä, ajauduin liian lähelle kakkoshyppyä ja laitoin koiran väärälle esteelle ja loppu meni sitten miten sattuu, koira ohitteli esteitä, kun ohjasin vähän sinnepäin-tyyliin.
Mutta hieno päivä kuitenkin, nyt ei puutu Empulta kuin yks aginolla, niin ollaan kolmosissa!!

Sunnuntaina olin Kekkolassa katsomassa kun Maria oli englantilaisen Nancy Walkerin kouluratsastusvalmennuksessa. Siitä sentään on video:

Maria treenaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti