Sivut

tiistai 4. helmikuuta 2014

Tuloksia

Ollaan käyty Emppulin kaa kisailemassa Vantaalla.

Reilu pari viikkoa sitten lähdettiin huisin aikaisin (5.30) aamulla Ojankoon kisoihin, kun rataantutustuminen alkoi jo 7.30. Kolme rataa mentiin ja tuloksena 2 x vitonen ja hyl. Vitoset tuli putkikielloista ja hylky väärän pään putkesta, kun oli ensin kieltänyt oikean pään. Vähän otti päähän nuo putkiin irtoamattomuudet.

Viime viikonloppuna oltiin taas Ojangossa BATin kisoissa, jotka olikin hyvin järjestetty, minien kaikki radat peräkkäin ja koska medit olivat aloittaneet päivän, niin meidän eka tutustuminen alkoi vasta 10.55.

Ekaks mentiin B-rata, josta tuloksena jälleen vitonen, tällä kertaa kontaktivirhe. Ihan vaan pikkasen harmitti, jos vaan olisin ottanut yhden askeleen eteenpäin enkä olis hätäilly seuraavalle, niin se olis menny sen kontaktin. En ole vieläkään oikein tuosta toipunut. Muuten kohtalaisen hyvä rata, itse vähän hätäilin kepeille ja meinas alkaa komentamaan ennen keppejä, mutta meni kuitenkin.

B-rata

Seuraavaksi mentiin C-rata (hyppis). Sieltäkin vitonen, kun valssi valui ja tuli hypyn ohi. Ja taas meni nolla sivu suun.

C-rata

Vikana oli sitten A-rata, jolta nollavoitto. Jee, jee!!
A:n kontakti ei kyllä ollut kovin nätti. Treeneissä olen pysäyttänyt, mutta kisoissa olen juoksuttanut läpi, jottei ala komentamaan ennen seuraavaa estettä. Ei olla treenattu kolmeen viikkoon. Nyt kun pakkaset on hellittäneet, niin täytyy taas käydä hallilla, viimeistään perjantaina ryhmätreeniin. Näissä kisoissa ei ollut putkiongelmia!

A-rata

Niksukin on voinut hyvin. Sapen poistoon mennään näillä näkymin ensi viikon lauantaina. Siitä sitten oma juttunsa, on se sen verran merkittävä tapahtuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti