Sivut

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Elokuun menoja

Tämän kuun alussa käytiin Kotkassa kisoissa, joista tuloksena Empulle agiradalta 10 pienellä yliajalla ja hyppikseltä hylky. Agiradan virheet tuli kaksosesteenä olleelta renkaalta, josta pieni meni ekaks välistä (mitä pelkäsin jo ennen rataa ja niinhän siinä sitten kävi) ja kepit aloitti väärältä puolelta, kun itse estin siltä menon oikeaan väliin (tyhmä virhe). Hyppiksen virheet oli kielto pituudelta (tein huonon tai myöhässä olevan persjätön, kun tuli putkesta) ja sitten kepeillä lopetti kahdesti liian aikaisin (tais olla sekin ohjaajan virhe), joten otin koiran kainaloon ja lähdettiin radalta.
Aku sai sit parin päivän päästä kolmosten kisoissa hyppikseltä vitosen yliajalla ja hylyn agiradalta. Hyppiksen vitonen oli kielto hypyllä, huonosti ohjattu. Muuten melko hyvää menoa.

Kouvolassa Aku kisas piirimestiksissä parin hylyn verran. Agirata oli aika helppo, mutta keinun jälkeen parin hypyn jälkeen olis pitänyt kääntyä, mutta Aku jatkoi suoraan maalihypylle. En arvannut että se pongaa maalihypyn, joten haltuunotto jäi tekemättä.

Viime perjantai-iltana käytiin Kotkassa möllikisoissa. Sieltä saatiin vähän hyvää mieltä, sillä Aku voitti kisaavat medit. Empulle hylky, mutta siihen olin tyytyväinen että siellä rengas meni heti oikein, samoin kepit meni hyvin.

Tänään oltiin Empun kaa pitkästä aikaa Tuulan valmennuksessa. Oli aika kinkkinen rata, mutta hyviäkin kohtia oli. Takaaleikkausta hypyillä pitää treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti