Sivut

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Agi-Kotkien kisat ja Zeljkon valmennus

Käytiin Emppulin kaa Agi-Kotkien kisoissa viime lauantaina, tuomarina oli Anne Huittinen. Tuloksena A-radalta 10 (sij. 3.) ja B-radalta 5 (sij. 3.). Kaikki virheet oli kieltoja, A-radalla tuli mun jalkoihin ja alkoi komentamisen, mutta jatkettiin kuitenkin matkaa. B-radalla aloitti ennen keppejä komentamisen (olin pysähtyneenä ennen keppejä, joten siitähän se pääsi aloittamaan räksytyksen).
B-rata oli sama kuin A-rata, mutta käänteisessä järjestyksessä, taisi sattua toimitsijoille pieni mittausvirhe, sillä A-radan pituudeksi ilmoitettiin 133 metria ja B-radan 157 metriä, miten voi olla noin suuri ero, kun esteet pysyivät paikoillaan, ainoastaan keinun suunta vaihdettiin? Ihmettelin Empun etenemää A-radalla, kun tuntui että se meni ihan kovaa ja kiellotkin korjasin aika nopeasti, niin etenä oli vain 2,88, mutta syy onkin tuo virheellinen radan pituus. B-radalla etenä olikin sitten oikeaa tasoa eli 3,80. Lohdutukseksi pääsimme kuitenkin palkinnoille kummallakin radalla!

Tässä pari Tommi Mikkosen ottamaa kuvaa.

Maanantaina käytiin Zeljko Goran koulutuksessa Homeetan kentällä. Hyvää koulutusta, ja ohjeeksi sain opettaa koiraa etenemään itsenäisesti esteille, joo, ei varmaan kukaan olekaan mulle sanonut että sitä pitäis opettaa irtoamaan paremmin esteille, joten se ei ollut mikään uusi juttu! Zeljko kellotti muutamassa kohdassa eri ohjausvalintoja, se oli ihan kiva juttu. Ekassa kellotuksessa mun oma valinta osoittautui nopeimmaksi, jossain sitten hänen ehdotuksensa. Ja Emppu meni koko rataa ja ihan hyviäkin pätkiä. Zeljko kysyi aluksi minkä ikäinen se on, ja kun kuuli että 2-vuotias, niin siihen sanoi että katsotaan nyt mitä tehdään sen kaa, riippuu siitä mitä se osaa. No, osashan Emppu paljonkin, irtoaminen ei vaan vielä ole sen juttu, mutta pikkuhiljaa edistytään siinäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti