Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Vuoden ekat treenit

Oltiin tänään päivällä hallilla Helin treeneissä, olin Akun ja Empun kaa eikä muita treenajia ollutkaan, joten oli kaksi tuntia hyvää treeniaikaa ja vain meille. Akun kanssa tehtiin 21 esteen rataa, jossa etenkin pakkovalssia, takaakiertoja ja sylkkärinkin pystyi tekemään parissa kohtaa. Akun kaa tietty niitä samoja ongelmakohtia kuin ennenkin, mutta olen ottanut uuden haltuunottokäskyn käyttöön ja sitä pitäis nyt jatkossa vaan vahvistaa sekä itselle että koiralle. Ja taisinhan sitä taas jossain kohtaa pyllistelläkin, siitä ei vaan meinaa päästä eroon. Aku meni jälleen kerran hienosti kunhan ohjaus on kohdallaan, jos vähänkin myöhässä, se tekee omavalintaisia tai alkaa ihmetellä ja haihatella että mitähän se nyt meinaa. Hyvin hakee esteitä. Kontakteja ei tänään treenattu ollenkaan.

Emppulin kaa ei tehty rataa, vaan yksittäisiä esteitä. Vinokeppejä tehtiin muutama kerta, siten että kaikki kepit vinossa. Rengasta tehtiin myös, yllättävän hyvin se meni sen, taitaa olla yli kuukausi kun ollaan viimeksi treenattu rengasta ja silloin se meni aika paljon välistä, mutta kaikki suoraan menot ok ja kun otettiin vinosti renkaalle, niin kyllä niistä useimmat meni aivan oikein, ehkä se on sisäistänyt tauolla renkaan idean!
Putkella tehtiin takaaleikkausta, sekin alkaa sujumaan, mutta vaatii vielä toistoja ja vahvistusta. Ja lopuks Emppu teki A:ta ja puomia. Hyvin kesti sivutäisyyden A:lla, olin varmaan 6-7 metrin etäisyydellä A:n alastulon kontaktilta ja siellä se poika odotti, Heli antoi palkan. Puomikin meni vauhdikkaasti, Heli sanoikin että eihän näissä ole mitään ongelmaa, kun itse sanoin että se on vähän hidas puomilla. Empussa on kuulemma potentiaalia ihan oikeaksi agilitykoiraksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti