Sivut

tiistai 21. elokuuta 2012

Haminan kisat ja treeniä

Oltiin Akun kaa viikonloppuna Haminassa kisoissa. Lauantaina kisattiin piirimestaruuskisoissa  KSSK:n medi-joukkueessa, jossa kolmelle neljästä hylky ja me tietysti oltiin yks hylky-koirakko. Tuija Kokkosen tekemä rata ei ollut mikään mahdoton, mutta tarkkana piti olla. Otettiin hylky ysi hypyn jälkeisestä hypystä, mitä ei pitänyt ottaa takaa kiertona. Kontakteilla Aku himmas pitkästä aikaa, käskytinköhän liian aikaisin kontaktin tai sitten vaistos mun jännityksen ja himmas siks.

Sunnuntaina tehtiin kakkosten kolme rataa, jälleen Tuijan ratoja. Hyppis oli ekana ja hylky meni varmasti ohjaajan jännityksen piikkiin, hylky tuli heti alussa, kun ohjasin liian aikaisin kolmoshypylle ja otti sen takaakiertona. Toinen rata oli jo hyvää menoa, hylky tuli ennen kahta vikaa estettä, jäin seisoskelemaan ja Akusti teki yhden ylimääräisen omavalintaisen. Kontaktit hyvät, ei hajuakaan lauantain himmauksista. Vikalta agiradalta yliaikavitonen, ihan hyvää menoa muuten, kielsi kolmanneksen viimeisenä olleen keinun, siitä tuli tietty sitä yliaikaakin ja aikaa meni myös kun A:n alla olleen lähes suoran putken edessä oli rengas ja olin myöhässä ja Aku kääntyi putkelta katsomaan missä tulen ja hyppäs sitten renkaan tosi pienestä kulmasta, mutta hienosti se meni vaikka ennätin jo pelätä että menee ohi, sitten kierrettiin rengas ja hypättiin renkaan vieressä ollut hyppy takaakiertona, josta A.lle. Jälleen kontaktit hyvät, tosin A:lla ei pysynyt onoffiss ja ehkä siks se keinun ohitus tulikin. Sannalle (H.) kiitos avuista rataantutustumisessa, ne kohdat menikin sitten tosi hyvin! :)

Eilen maanantaina olikin sitten Sanna pitämässä treenejä Marian hallilla. Mentiin Empun kaa alkuillasta. Emppu oli vaihteeks ihan hyvä, itse vaan välillä turhauduin kun en osannut viedä koiraa oikein. Akun kaa oltiin vasta yhdeksän ryhmässä, treenin lopussa reväytin oikean jalan pohkeen, mikä on nyt sit vieläkin tosi kipeä, kävely on vaan sellaista hidasta köpöttelyä. Mutta tosi kivat treenit jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti