Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Heinäkuun tapahtumia

Kirjoittelu on vähän jäänyt taas. Kisoissa ollaan käyty ja  vähän treenamassakin. Kesälomaa on menossa kolmas viikko neljästä. Heinäkuun puolessa välissä oltiin Kookoo99:n kisoissa Mikkelissä. Juostiin neljä rataa kahtena päivänä, joista hyppikseltä vitonen (Aku pysähtyi kesken radan katselemaan jotain ohikulkijaa, josta kielto)+ hiukka yliaikaa, sit hylky, sunnuntaina ekalta agiradalta yliaikanolla (0,86) ja toiselta hylky, Aku hermostui lähdössä lähellä ollutta koiraa, varasti lähdössä ja sit peli olikin menetetty, kun en ennättänyt oikeaan paikkaan vastaanottamaan koiraa.

Su 29.7. oltiin kisaamassa Janakkalassa kolme rataa. Ekana olleelta hyppikseltä nolla tuloksella -8,00 ja sijoitus kolmas. Aku meni hienosti, kuunteli ohjausta eikä haihatellut, ehkä vähän liikaa varmistelin paikka paikoin, jolloin vauhti hidastui, mutta hyvä tulos kuitenkin! Ja sit tuli kaks hylkyä. Keskimmäinen rata meni ihan pieleen, Aku ei kuunnellut ohjausta ja haihatteli radalla, lähtöalueen tuntumassa oli jotain mikä sitä kiinnosti, kun halus loppusuoran alkaessa vaan lähtöalueen suuntaan pariinkin kertaan. Vika rata oli taas hienoa menoa, oli kuulolla ehkä liiankin hyvin, sillä kasihypyltä oli suora suunta u-putkelle, mutta Aku valitsi kuitenkin sen kauimpaisen pään, ilmeisesti mun oma rintamasuunta oli kääntynyt sinne (tarkka poika), Vähän harmitti kun rata meni muuten puhtaasti ja vauhdilla, mutta siitä jäi kuitenkin hyvä mieli. Yksikään rata ei tullut videolle, kun videokamera jäi kotiin, harmi sekin. Akulla alkaa estevarmuus olla hyvällä mallilla, kepit meni kaikilla radoilla hienosti, vaikka itse himmasin esim. ekalla radalla, kun tuomari oli niin lähellä katsomassa, aloin pelätä että koira tulee pois kesken kaiken, tuossa tilanteessahan pitäis vaan lisätä itse vauhtia, mutta hyvin pysyi ja hyvin haki kepit joka kerta.

Ollaan käyty heinäkuussa muutama kerta Kokkosen Tuijan koulutuksissa Homeetan hallilla, hyviä tekniikkatreenipätkiä ja vikalla kerralla pitkä rata, jolloin Akulla ei ollut oikein hyvä päivä, teki aika paljon omavalintaisia, vaikka ohjaus oli kuulemma ok. Mutta hyvää koulutusta, välistävetoja, niistoja, persjättöjä, viskileikkausta, sylkkäriä, vekkiä, leijeröintiä yms. Emppukin pääsi kerran noihin treeneihin mukaan.

Loman aikana treenaamiset on jääny vähän vähemmälle sekä Akulla että Empulla. Laitoin maalle 12 keppiä, joissa seitsemässä välissä verkot, niitä harjoiteltiin Empun kaa viime viikolla muutamana sadepäivänä. Emppu menee hienosti, vaikka joka välissä ei olekaan verkkoja. Tällä viikolla mennään taas maalle, joten sit päästään taas ottaa keppisulkeisia, ehkä voidaan vähentää verkkoja lisää.

Seuraavat kisat Akulla varmaan vasta vajaan kolmen vikon päästä joko Mikkelissä tai Janakkalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti