Sivut

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Alueellinen valmennus

Tänään oli toista kertaa alueellista valmennusta, jossa meillä pentukurssilaisilla kouluttajana on Suomalaisen Tuula Pieksämäeltä. Tuula on tosi hyvä koutsi.

Tänään treenattiin hiukan keppejä, näytettiin millä mallilla kontaktit on ja lyhyellä rataosuudella treenattiin putkeen lähetystä ja pakkovalssia. Treeni tuli tosi tarpeeseen meille, ollaan niin vähän treenattu pakkovalssia, ja nyt siihen saatiin hyvää koulutusta. Lopuksi hypättiin renkaan läpi ja yksi kerta irtoamista: suoraa putkea ja hyppy.

Tässä videon pätkä Empun menosta.
Viime aikoina Empun oman treenin teemana on ollut keinu, joka aloitettiin jo kevättalvella. Marian hankittua säädettävä keinu joskus toukokuun lopulla ollaan siirrytty koko keinun harjoittelemiseen ja viikolla mentiin jo täyskorkea keinu tosi hienosti. Vauhti ehkä hiukan hidastui täyskorkealla, mutta palattiin alkutekijöihin ja otettiin vauhtia, siten että keinua ei laskettu alas ollenkaan, vaan Emppu tuli vauhdilla päähän asti, jossa palkka. Sarille ja Sannalle kiitokset avusta!

Tässä kuussa ei olla Akun käyty kisoissa ollenkaan, toukokuussa käytiin joissakin hylkyjä ottamassa. Heinäkuussa taas uutta yritystä kisarintamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti