Sivut

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Mikkelin kisat ja hullu pentu

Sunnuntaina oltiin taas Mikkelissä kisoissa ja tuloksena kolme hylkyä. Itsellä ei oikein ollut vire päällä, vika rata oli meidän paras, A:lle asti hyvää menoa, mut sit ei pysynyt kontaktilla, joten pakka levis...Kontakteja vahvistettava!!! Kepit oli joka radalla hyvät, vikan radan lähtö oli hyvä ja oli siellä muutenkin monia hyviä kohti. Oli aika kylmä ilma enkä lämmitellyt itseäni riittävästi.

Maanantaina oltiin Umpan treeneissä, treenattiin kuljetusta ja meille tarpeellista oikean puolen puolen kuljetusta. Aku pyrkii liikaa vasemmalle puolelle, oikeaa puolta vahvistettava.

Emppu sai eilen lastan pois jalasta, röntgenkuvan mukaan murtuma parantunut hyvin. Nyt sitten pidetään vielä viikko tukisidettä. Tänään tuo hullu pentu onnistui syömään 10-15 cm maalarinteippiä, jolla sukka oli laitettu kiinni. Soitin eläinlääkärille ja sain hoitajalta ohjeen syöttää pari tankoparsaa ja omaa ruokaa.

Ja itsellä on kait katkennut kylkiluu kovan yskän seurauksena. Muutama viikko kait siinä menee ennenkuin paranee. Taitaa jäädä kotkan kisat väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti