Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2011

Ja taas treeniä kahden koiran kaa

Olin Akun kaa sunnuntaina Iidan pitämässä koulutuksessa, aiheena valssi ja persjättö. Kyllä tuli mieleen että mitenköhän me ollaan oikein päästy kakkosluokkaan agilityssä, kun eihän ne meikäläisen valssit suju ollenkaan, ollaan kait saatu ne nollat radoilta, joissa ei ole tarvinnut valssata tai ei ainakaan mitään tiukan paikan valsseja. Ajoitus ei ollut kohdallaan eikä liike ja koira ei tiedä mitä siltä odotetaan ja se oikean puolen ongelma tuli taas esiin eli Aku on liikaa kulkenut mun vasemmalla puolella, yrittää jatkuvasti hakeutua vasemmalle puolelle vaikka pitäis tulla oikealle puolelle. Pitää muistaa vahvistaa oikeaa. Pitäis tai siis pitää harjoitella noita valsseja niin että ne menee takaraivoon asti! Oli tosi hyvät harkat!!!

Eilen olin Empun kaa Umpan treeneissä. Umppa opetti miten leikitän ja miten palkataan lelulla. Emppu harjoitteli pussia muutaman kerran lelupalkalla, hienosti se meni, ei laskettu kangasta vielä ihan alas. Pitää panostaa tuohon lelupalkkaukssen opetteluun.

Ja sitten olin vielä myöhemmin Sannan koulutuksessa Akun kaa. Treenattiin mm. sylkkäriä, joten ei olla tehty kovin paljon. A:n kontaktit meni tosi hyvin, puomilla himmaamista kontaktille, sitä pitäis saada paremmaksi. Ja taas opin että kyllä se koira tulee sinne minne haluan. kunhan vaan liikun oikein ja vaadin sen haltuun! Olipa taas hyvää treeniä! Lauantaina uudestaan Sannan koulutukseen, kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti