Sivut

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hierojalla

Käytiin eilen hierojalla. Siis kaksi koiraa ja minä.
Kevään aikana on ollut vähän ongelmia jalkojen kanssa, välillä on ollut kipua etenkin vasemmassa pohkeessa ja välillä on kipeytynyt oikean jalan takareisi niin, ettei juoksemisesta ole tullut mitään. Kiristävää kipua. Sain ajan eiliseksi urheiluhierojalle, joka vähän aikaa jalkoja käsiteltyään totesi että ei näissä juuri vikaa ole, mutta sitten kun pääsi käsiksi pakaroihin, niin johan aikoi kivun syyt löytyä. Pakarat on ihan jumissa, samoin alaselkä. Kyllä sattui kun niitä käsiteltiin. Uutta aikaa ei antanut vaan neuvoi venyttelemään pakaroita ja alaselkää, niin sen pitäis auttaa. Ja lenkille jo seuraavana päivänä eli tänään ja minä tein työtä käskettyä. Kävin äsken vajaan puolen tunnin lenkillä ja hyvin pystyi juoksemaan.

Ja Akulla ja Empulla oli sitten illalla ajat koirahierojalle. Aku oli nautiskellut koko ajan eli sillä ei ollut mitään jumeja. Empulla niitä sitten löytyikin. Kuten emännällä, on myös Emppulilla alaselkä jumissa, samoin takajalkojen etureidet. Ravilenkkiä pitäis nyt sitten harrastaa. Ja uusi aika ensi viikolla ja jos sitten vielä tuntuu jumeja, niin sitten pitää käydä fysioterapeutilla.
Käväsin tänään kentällä, yritettiin Helin treeniä, mutta Aku viisaana jätti näin kuumalla treenit väliin, ei halunnut treenata. Empun kanssa otin pari hyppyä, katsottiin miten se hyppää, Helin mielestä se hyppää ihan hyvin, joten jumeista ei pitäis olla huolissaan. Ei tehty kuitenkaan mitään muuta kuin nuo pari hyppyä.

Tässä video hypyistä:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti