Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät tulee...

Ja taas on ollaan tehty vaikka mitä sitten viime päivityksen.

Maaliskuun puolessa välissä oltiin Akun kaa Mikkelissä Seppo Savikon koulutuksessa. Hyvää treeniä ja tykkäsin Savikon koulutustyylistä. Koko ajan sellaista positiivista tsemppausta, kehui kovasti, mutta sitten ehdotti, että kokeileppa toista ohjaustapaa. Harjoiteltiin valssia ja persjättöä. Tehtiin rataa kahdessa pätkässä, me ei kyll päästy loppuun asti, koska Akulle tuli keinukammo ja treenattiin loppuaika keinua. Keinu kolisi ja rämisi ja siitäkös se Aku säpsähti. Tuli muutaman kerran kesken pois keinulta, mutt sit laitettiin pehmuste päähän ja se vähän auttoi.

Huhtikuun alussa oltiin ekoissa 3-luokan kisoissa Pieksämäellä, juostiin kaksi rataa. Ja heti ekalta (B) napsahti nolla sijoituksella 4/24 ja tokalta (C) tuli kymppi yliajalla. Tuomarina Tuija Kokkonen ja molemmat agiratoja. Toka ratakin meni puhtaasti esteelle 16 asti, sit Aku meni putken pään ohi ja kierti koko putken ja sit tuli vielä yks kielto hypyltä. Mutta hyvin ne meni!

Helin treeneissä oltiin taas viime perjantaina, sekä Aku että Emppu. Akulla meni tosi hienosti, saatiin taas kehuja kepeiltä. Empulla ei kaikki menny ihan putkeen eli ei edennyt suoralla u-putkeen, mutta sitten taas radan loppu meni tosi hienosti. Saatiin taas vaihteeksi treenata irtoamista eteen. Mutta kivat treenit taas kerran. Harmittaa kun ei päästy Helin intensiivitreeniporukkaan. Helin koulutukset on olleet tosi hyviä!

Ja eilen treenit jatkui huippukouluttaja Oreniuksen valmennuksessa. Oli aika rankka päivä juosta kahden koiran kaa, niissä treeneissä kun joutuu juoksemaan ihan tosissaan. Akun kaa olis voinu mennä paremminkin, putki-puomi-erottelu ei oikein sujunut. Pitää treenata haltuunottoja. No, oli siellä hyviäkin pätkiä.
Mutta pikku-Emppu oli ihan mahtava, meni paljon paremmin kuin luulin. Tehtiin vaikeaa keppien avokulmaa, aattelin että tuota se ei kyllä osaa, mutta muutaman toiston jälkeen se meni ja eikä tullut kepeiltä pois kertaakaan sitten kun lähti menemään. Putki-puomi-erottelu meni hyvin, vaikkei niitä olla sen kaa treenattukaan. Pari kertaa tais varastaa kontaktilta, mutta korjasin ja palkkasin. Tehtiin koko 27 esteen rataa ja vika kertaa kun lähdin alusta, niin tuntui etten kyll jaksa,  mutt jaksoin esteelle 22 asti ja sit tuli stoppi, pysäytin A:n kontaktille, huilasin hetken ja sit rata loppuun. Tuli siellä yks hylky-virhe, meni renkaan sivusta. Otettiin sit lopuks rengas uudestaan, mut oli kuitenkin menny 3-4 kertaan renkaan oikein ennen tuota virhettä. Olin kyllä ihan puhki treenin jälkeen, pitää siis alkaa kuntoilemaan, jotta jaksaa treenata koiran kaa. Jäi hyvä mieli treeneistä! Oltiin ulkokentällä ja aurinko paistoi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti