Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hyvä mieli

On mennyt vähän aikaa edellisestä päivityksestä. Mutta nyt viimeisimmät.

Tänään Kotkan kisoista Akulle medi 2-luokan agiradalta nollavoitto ja SERT ja nousu kolmosiin. Rata oli kiva Siimeksen rata, yksi täpärä pelastus putken suulta, onneksi ei kerennyt mennä sisään, kun sain kutsuttua hypylle, oma moka tietty: huonoa ja myöhässä olevaa ohjausta. No, pääasia että nolla tuli! Hyvin poika hakee esteitä, tällä kertaa onneksi oikeita!
Ja muutenkin tänään meni hyvin KSSK:n väellä, useampi nolla ja -voittoja myös.

Nämä oli meidän vuoden ekat kisat ja eka startti, joten siinäkin mielessä täytyy olla tyytyväinen tulokseen. Ei oltu kisattu kolmeen kuukauteen.Treeneissä ollaan käyty pari kertaa viikossa, vähän useammin ehkä pitäis, mutta kunhan kevät tulee ja on valoisammat illat, niin sit jaksaa paremmin.

Eilen oli Empulla taas alueellinen valmennus. Harjoiteltiin twistiä, siis kumpikin. Myös pakkovalssia. Ja Emppu meni tavalliset kepit, mikä on loisto juttu. Tehtiin neljä viis toistoa, kerran aloitti toka välistä (lähetin huonosti) ja kerran tuli pois liian aikaisin, mutta pari kolme kertaa meni ihan oikein! Tuulan rata oli aika kimurantti, lähes kaikki hypyt takaakiertoina tällä kertaa.

Nuorivuoren Helin treeneissä ollaan käyty ahkeraan Homeetan hallilla. Niissä ollaan opittu paljon. Emppu on edistynyt Helin mukaan tosi hienosti. Keppejä ollaan menty edelleen pääasiassa vinoina, mutta olen viime aikoina tehnyt pari vikaa toistoa onnistuneesti, siten että kaikki on suorassa. Kivoja treenejä! Itsellekin on tullut usein hyvä mieli treeneissä, vaikka meitä pitää opastaa monessa kohdin, mutta on ollut myös niitä onnistumisia, joita myös tarvitaan.

Ja Akulla on nyt virallisesti sukunimi etunimen lisäksi eli Villanillan Andrea. Täytyyhän sitä kolmosluokkalaisella olla koko nimi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti