Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2012

Emppu mätsärissä

Käytiin Empun kaa Valkealan kirkonkylän koulun pihalla pidetyssä Match Show:ssa keskiviikkoiltana. Mentiin asenteella: onpahan jotain ohjelmaa Empullekin, vaikka eihän se siellä pärjää, mutta tekeepähän hyvää käydä tapahtumassa, jossa on paljon muita koiria.
Siellähän menikin sitten koko ilta. Pentuja oli 18 kpl ja pariesiintymisen jälkeen Emppu sai sinisen nauhan ja voitti sitten sinisten pentujen ryhmän, joten oltiin mukana Best in Show -kisassa, jossa Emppu olikin sitten BIS 3! Tuomari sanoi, että Emppu seisoi hyvin ja liikkui hyvin. Palkintokassien kera lähdettiin sitten hyvillä mielin kotiin!

Tiistaina olin Akun kanssa Orimattilassa medi kakkosten kisoissa, tuomarina Kari Jalonen. Eka rata meni ihan pieleen, kun melko alussa piti hypyn jälkeen kääntyä takaisin päin kepeille, niin Aku hyppäsi edessä olevan maalihypyn ja sitten kyllä vielä yritettiin, mutta en oikein enää ohjannut. 
Toinen rata oli vähän parempi, kaksi kieltoa: keinulla ja puomilla. Luuli puomia keinuksi ja meni ylös hitaasti ryömien, tulikohan taas keinu kammo, vaikka itse keinu meni kyllä melko mukavasti. Sekä A:n että puomin kontaktin otin tarkasti onoffiin, yliaikaa tuli reilusti kieltojen ja kontaktiesteiden myötä. Hyvää oli loppusuora, meni lujaa maaliin katsomatta taakseen, vaikka olin tosi paljon jäljessä! Ja hyvää oli myös onnistunut takaaleikkaus renkaalla ja virheettömät kepit kummallakin radalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti