Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Emppu 10 kk ja keinu

Emppu täytti tänään 10 kk ja käytiin se kunniaksi hallilla treenaamassa. Otettiin keinua muutama toisto. Avustaja (Umppa) tuki keinua ja Emppu vaudilla keinun päähän jasiellä palkka ja keinua laskettiin samalla hiukan. Koska meni hyvin, otettiin sama siten että laitettiin hypyn siiveke keinun alle ja keinu kolahtaa. Kolahduksella ei ollut mitään vaikutusta Empun menoon. Hyvä poika!
Sitten tehtiin vielä muutama kontakti A:lla, meni hyvin, palkkasin namilla. Pitää alkaa muuttamaan omaa paikkaa kun pentu 2on2off-ssa.

Akun kaa tehtiin aika vaikeeta Oreniuksen ratapätkää, jota Jenni ja Sari olivat käyneet treenaamassa Vantaalla. Itsellä ei ollut oikein vire kohdallaan, tuntui jotenkin heti että ei tää onnistu ja Akukin lopussa vähän alavireinen.
Mutta  treenien lopuks käytiin laumalenkillä hankikannoilla. Oli tosi hieno keli! Emppu alkoi aluks vähän tai ei niin vähän räksyttämään Tetelle, mutta Umppa komensi (hääti) sitä kunnolla, niin johan poika lopetti räksytyksen. Ryynin kanssa kisailivat ihan nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti