Sivut

torstai 4. elokuuta 2011

Kolmas nolla ykkösissä


Heinäkuun vika viikonloppu oltiin kisoissa Janakkalassa. Lauantaipäivän radat oli helpon tuntuiset, mutta meni ihan pieleen. Paikka oli meille ihan uusi ja sehän tietty vaikuttaa Akuun kun se on niin herkkis eli se päivä meni paikkaan tutustuessa. Ja ne toiset sheltit oli niin kiinnostavia riippumatta siitä oliko ne uroksia vai narttuja. Aku oli jo lähdössä pää taaksepäin tuijottaen meidän jälkeen lähtevää shelttiä ja aina kun mentiin rataa lähdön suuntaan, niin vauhti vaan koveni ja ei mitään keskittymiskykyä ja kun tultiin maaliin niin ei tullut mun perässä hihnan luo vaan paineli lähtöpaikalle toisen sheltin luokse. Huh-huh...kuuluttajakin sanoi, että se on van nuori viriili uros...joopa-joo.

Sunnuntaina sama shelttikaveri oli taas meidän jälkeen, mutta nyt se pidettiin piilossa Akulta lähtötilanteessa. Ja eka rata menikin sitten loistavasti eli kolmas nolla ykkösissä!!!! Ehkä vähän taistellen, mutta nolla kuitenkin! Loppusuora oli hieno: suora putki, jonka jälkeen pituus, hyppy, rengas ja hyppy. Aku irtos tosi hyvin, oli maalissa kun itse olin vielä kahden vikan esteen takana vaikka juoksin niin lujaa kuin pystyin. Ei mikään helppo rata.

Ja sitten jäätiinkin iltaan asti ja kokeiltiin vielä yksi kakkosluokan rata. Ei ollut katastrofi, 14 estettä puhtaasti, sitten yksi putki imaisi ja yks ylimääräinen hyppy ja sitten taas loppu puhtaasti eli ihan tyytyväinen olin suoritukseen.

Yötä oltiin Hauholla Lauran ym. luona. Aku ja Niksu kirmailivat Remin, Aatun ja Penan kanssa. Tässä yksi videonpätkä ja pari kuvaa.


1 kommentti: