Sivut

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Hellettä

Kirjoittelu jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina.
Kisoissakin ollaan käyty, kesäkuussa oli Kouvolan kisat, joista kaksi hylkyä. Eipä paljoa muuta voinut odottaakaan, kun olin aamupäivän puoli seitsemästä alkaen töissä kakkosten radoilla puoli yhteen asti kauheassa helteessä. Ja sitten lähdin äkkiä hakemaan Akun ja lämmittely rataan tutustumisen jälkeen, jotenkin oli vähän kiire olo ja päätä särki, ja tuntui jo heti alkuunsa että kannattaako tässä edes yrittää. Radatkin oli aika vaikeita. Toisella radalla ennen hylkyä tuli myös hieno kontaktivirhe A:lla, joten kontakteja vahvistettava.

Umpan treeneissä ollaan käyty ja muutamia kertoja omin päin kentällä. Kontaktien vahvistusta ollaan treenattu. Harkoissa menee melko hyvin.

Viime lauantaina (2.7.) oltiin Mikkelin kisoissa ja taas helteessä, mutta onneksi päästiin välillä maalle huilaamaan. Hyppyradalta tulos (14,95), kohdat,joita pelkäsin meni hyvin, virheet tuli keppien lopussa ja kielto muurilla, muuten rata meni ok. Toinen rata meni hienosti, esteelle 15 asti, jossa putken väärä pää imaisi Akun ja loppu taas hienosti ja kontaktit ok. Kolmannelta radalta myöhästyin rataantutustumisesta, kun olivat aloittaneet yli tuntia aikaisemmin kuin oli ohjelmassa, vaikka mulle oli sanottu että aloittavat korkeintaan puoli tuntia aikaisemmin. Tein sitten viimeisenä rataantutustumisen parissa minuutissa ja sitten menoksi. Hylky tuli heti vitosesteellä, Aku ei pysynyt kontaktilla ja joten siitä sitten hämäännyin, ja se ennätti hypyn väärälle puolelle ja tuli sitten yli. Harmittaa kun en muistanut ohjata jaakotuksella, kun se on toiminut hyvin Akun kaa treeneissä. Rata oli ihan kiva, muuten meni ok, paitsi kepeillä väärästä välistä sisään, olin itse liian pitkällä ja loppusuora meni tosi hienosti.

Tänään mennään sitten Nuorivuoren Helin koulutukseen illalla. Onneksi meidän ryhmä on vasta klo 20.00, joten ei ole niin kuuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti