Sivut

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Lappeenranta 5.3.

Kisoissa Lappeenrannassa ja tuloksena kolme hylkyä. Tuomarina Hannele Lummeranta. Kaks ekaa rataa oli agilityratoja ja kolmas hyppyrata. Oli siellä jotain hyvääkin: Aku pysyi lähdössä hyvin, ja keinu meni aika hyvin siihen nähden miten se on mennyt harjoituksissa. Meni ehkä siten kuin keskiviikon Umpan pitämissä tosi hyvissä keinun tehotreeneissä. Tosin ekaks ohitti keinun, mutta pyysin takaisin ja sitten se meni sen. Tein kuin harkoissa, kumarruin keinun etupäähän mukamas laittamaan namia. Tässä toka agilityrata videolla.

Sit kun Aku lopetti kentän tutkailun, rata menikin melko hyvin, tosin käskytykset oli tietty myöhässä, kuten aina. Kepit meni tässä tokalla radalla ihan hyvin.

Hyppyradalla hylky tuli sitten kepeillä, mikähän siinä oli. Ennen keppejä tuli esteen ohitus, varmaan tuli hyppykäsky liian myöhään, mutta onneksi sai takaisin hypylle. Sitten keppien jälkeen rata meni ihan sujuvasti. Ja tein radan kuin olin suunnitellutkin, ei tarvinnut ottaa kakkossuunnitelmaa käyttöön. Jaksoin juosta!


Kisoista jäi kuitenkin ihan hyvä mieli, kova halu seuraaviin kisoihin. Saatiin hyvää kokemusta kumpikin, Akullekin teki hyvää kokea kaikenlaista hälinää ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti