Sivut

tiistai 23. marraskuuta 2010

Ketä ollaan

Aku-sheltti on nyt reilu 1,5 vuotta. Aku on touhukas kaveri, jolla riittää melkein aina virtaa. Agility aloitettiin toukokuussa 2010 ja alkeiskurssi saatiin käytyä heinäkuun alkuun mennessä Homeetan kentällä Sanna Heinosen pitämänä. Sitten ollaan harjoiteltu omin päin ja silloin tällöin ohjatuilla tunneilla kesällä kentällä ja nyt talven tultua hallilla. Ollaan saatu hyvää oppia Homeetan tunneilla.
Menestystäkin on jo tullut, Kotkassa oltiin heinäkuussa toisia möllikisoissa (no, sarjassa oli vaan kaks osallistujaa) ja elokuussa voitettiin KSSK:n möllikisat Käpälämäen kentällä. Ja marraskuun alussa Aku voitti Homeetalla pidettyjen suklaapatukkakisojen möllisarjan! Kaikki esteet menee jo aika hyvin, keinua pitää vielä harjoitella ja tänään kepitkin meni tosi hienosti molemmilta puolilta ohjattuna. Kyllähän se koira osaisi, kun vaan ohjaaja oppisi!

Niksu-sheltti on jo 5,5 -vuotias, Akun vastakohta energiatasoltaan. Rauhallinen ja miettiin ensin ennenkuin tekee jotain. Niksu tuli meille kolmevuotiaana eräästä kennelistä Savonlinnasta. Niksu ei välitä agilitystä, mutta lenkkeily on kova juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti